Card

SOCAR pune pe piață card-uri avantajoase pentru clienții persoane fizice și juridice

 

Începând cu luna septembrie, SOCAR Petroleum pune la dispoziția clienților persoane fizice și juridice mai multe variante de carduri cu reale avantaje pentru beneficiari.

 

Astfel, consumatorii fizici pot opta pentru Cardul SOCAR Prepaid, care se alimentează printr-un OP de la banca clientului către banca desemnată de SOCAR Petroleum. Cardul SOCAR Prepaid destinat persoanelor fizice poate fi folosit în toate staţiile SOCAR pentru alimentare cu combustibil dar şi pentru achiziţia altor produse non-petroliere. Avantajele majore ale acestui sistem de plată constau în: administrarea personală a unui consum prestabilit de carburant, diminuarea grijii banilor lichizi la achiziţionarea produselor din staţii, discount la alimentarea cu carburant.

Cât privește persoanele juridice SOCAR le oferă acestora cardul tip prepaid cu același sistem de operare ca în cazul celui destinat persoanelor fizice. Avantajele sistemului de plată constau în: administrarea personală a unui consum prestabilit de carburant; diminuarea grijii banilor lichizi la achiziţionarea produselor din staţii; discount la alimentarea cu carburant; limitarea alimentărilor în funcţie de disponibilităţile financiare; controlul costurilor pe fiecare card; posibilitatea transferului de limite între carduri;

La finalul unei luni de utilizare a cardului, în funcție de valoare tranzacțiilor clienții SOCAR vor fi recompensați cu discount-uri și gratuități în cadrul benzinăriilor SOCAR.

Pentru mai multe detalii vă așteptăm în orice benzinărie SOCAR.