Fie că operați în sfera agriculturii, transporturilor, construcțiilor sau orice alt domeniu, o întreagă echipă de profesioniști în vânzări, logistică și administrare, vine în întâmpinarea dumneavoastră cu propuneri și soluții adaptate pentru a reduce costurile cu carburantul.

Dețineți capacități de depozitare pentru carburanți auto în incintă sediului dumneavoastră sau doriți să intrați în posesia unui rezervor pentru stocarea acestora?

  • SOCAR vă pune la dispoziție carburanți auto în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, din gama Euro 5 în sistem de livrare en gros.
  • În funcție de necesități putem să livrăm carburanții în depozitele dumneavoastră sau să vă facilităm posibilitatea de a le încărca din depozitele partenere în autocisternele proprii.

Dacă doriți să efectuați o comandă pentru carburanți, vă rugăm să completați formularul atașat.

Descarca formularCompleteaza formular

Produse

Motorina standard
Benzina standard
Motorina superioara
Benzina superioara

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactați pe adresa de email: comercial@socarpetroleum.ro

Această comandă se va transmite prin email la centrul de comenzi SOCAR Petroleum.

În cazul în care nu puteți transmite solicitarea pe email, vă rugăm să utilizați numărul de fax al centrului de comenzi SOCAR Petroleum (+40372.007.683)

Prin trimiterea comenzii vă declarați acordul cu privire la prețul de listă al SOCAR Petroleum, la data livrării. Acest preț poate fi schimbat în acord cu termenii contractului încheiat cu SOCAR Petroleum S.A.