SOCAR România

“SOCAR este compania petroliera de gaze naturale deținută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producție de petrol și gaze naturale. Din anul 2011, compania s-a implicat în Romania prin compania SOCAR Petroleum S.A. și prin crearea și consolidarea unei rețele de benzinării la nivel national. Astfel, a devenit unul dintre jucătorii importanți pe piața distribuției de carburanți din România. Până în prezent, investițiile companiei SOCAR în economia românească au creat aproximativ 750 de locuri de munca.

Inovație și dedicare
SOCAR practică servicii inovative, dedicate consumatorilor români de carburant.
În activitatea sa, societatea a consolidat relaţii de colaborare cu parteneri de renume a căror încredere a fost câştigată atât prin calitatea produselor SOCAR recunoscute internațional, cât şi prin dedicația personalului de a fi aproape de nevoile clienţilor.

CafeNar este un spațiu dedicat comercializării diferitelor produse. Produsele vedetă sunt cele tradiționale gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip și sucul de rodie. Clienții pot achiziționa și alte produse alimentare, produse proaspete de patiserie și fast food sau accesorii pentru masină, precum și roviniete. De asemenea, șoferii iși pot plăti facturi, utilități, reîncărcări, roviniete, taxa pod Fetești etc.
Mai mult, unele benzinării au în dotare și o stație de reîncărcare a masinilor electrice.

Misiunea SOCAR este de a fi aproape de toți cei care doresc să-și alimenteze în siguranță autovehiculele. Benzinariile SOCAR  comercializează carburanți care respectă toate normele europene în domeniu.

În acest moment, SOCAR deține 62 de stații de alimentare în următoarele județe din România: Bucureşti, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Iași, Ilfov, Neamț, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vâlcea și Vrancea.