Știri

SOCAR ajunge la 40 de staţii de distribuție carburanţi!

SOCAR ajunge la 40 de staţii de distribuție carburanţi!

O noua benzinarie SOCAR s-a deschis in Timisoara. Prin noua investiţie SOCAR ajunge la o retea de 40 de benzinarii, creand astfel noi locuri de muncă in Romania.

Benzinaria situata pe strada Divizia 9 Cavalerie nr.19 este dotata cu tehnologie de ultima generaţie, echipamente moderne, pompe rapide, sistem modern de iluminat care permite un consum redus de energie  precum si o staţie de reincarcare maşini electrice.

SOCAR Petroleum comercializează 4 tipuri de carburanti sub brandul “Nano”, noua statie fiind prevazuta cu 3 pompe. In benzinariile SOCAR , clientii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăti facturi, utilităţi, reincărcări cartele telefonice, etc,

SOCAR este menit să ofere clientilor nu numai calitatea carburanților ci și a serviciilor gastro. Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clientii cu produse proaspete și preparate tradiționale din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină.

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 18 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş, Bucureşti şi Braşov.